Winkelwagen
naar de kassa

<< Vorige


206 WRATTEN UITWENDIG BEHANDELEN ; ONDERSTEUNEND 20 ml.


Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat.

Artikelcode: BN206uit206 WRATTEN UITWENDIG BEHANDELEN ; ONDERSTEUNEND  20 ml.
Samenstelling:
MELALEUCA ALTERNIFOLIA, CHELIDONIUM MAJAS, YHUJA OCCIDENTALIS, ALLIUM SATIVUM, CALENDULA OFF., TARAXACUM OFF., SALIX ALBA, CARICA PAPAYA, 40 % ALCOHOL

WORD OF HERBS         FYTOTHERAPIE PLANTEN- KRUIDEN PREPARAAT  50 ML       
Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat.
Bij de moderne fytotherapie richt men zich naar het totaal van de plantenextracten. Deze bevatten  een totum van inhoud stoffen die harmonieus samenwerken, zowel de actieve bestanddelen als de ballaststoffen en hulpstoffen zorgen voor een synergie geheel, en bevorderen de krachtige werking. De alcohol in de tinctuur 40% zorgt dat de werkzame bestanddelen goed worden geëxtraheerd en werkt tevens als een conserveringsmiddel. De fytotherapie neemt een steeds prominentere plek in naast de reguliere dierenmedicatie. 
Het gebruik van krachtige kruiden / planten wint meer en meer aan populariteit, niet tegen regulieren dierenmedicatie zijn, maar fytotherapie beschouwen als een aanvullende vorm ; die ondersteunend of preventief kan worden ingezet. 
De samengestelde producten van World Of Herbs zijn op wetenschappelijke basis samengesteld en zijn uniek in de moderne fytotherapie.  De unieke fysiologische werking van planten / kruiden is en blijft ongeëvenaard. 
Dosering en advies:
World of Herbs kruiden-planten tinctuur in 50ml flesje met pipet in waterige oplossing  40% alcohol.
Wrat 2-3 X daags aanstippen.


krachtig schudden voor gebruik!                                                         
Contra-indicatie en interactie:
Voorgeschreven dosering niet overschrijden tenzij dierenarts/homeopathische/holistische therapeut anders voorschrijft. Gebruik tijdens dracht en zogen uitsluitend in overleg met dierenarts/ therapeut. Tot op heden zijn er geen bijwerkingen van dit product gemeld of bekend.

Bewaren:
Direct zonlicht vermijden, droog bewaren op kamertemperatuur, niet boven 25C. 
Bij twijfel , altijd en dierenarts raadplegen ! Buiten bereik van kinderen houden !
Houdbaarheidsdatum en batchnr. staan op het flesje vermeld.
Van € 34.95  Voor: € 9.95

Aantal