Winkelwagen
naar de kassa

Voor honden

 | 

Back to nature


Klik voor een uitgebreidere omschrijving het artikel aan.

Anti ontlasting etende  kruiden 500 gram

Anti ontlasting etende kruiden    500 gram
Tegen het eten van ontlasting

€ 12.08Aantal  Back to Nature Premium Kruidenmix SUPERACTIE

Back to Nature Premium Kruidenmix SUPERACTIEpremium kruidenmix is een aanvullend onmisbaar onderdeel bij de bereiding van de maaltijd voor uw hond. Op basis van kruiden en groente.
De wilde hond ( canidae ) en de wolf ( canis lupus) zijn van nature jagers en eten bij voorkeur eerst de maaginhoud van hun prooi op; en krijgen zo een scala aan plantenresten en kruiden tot zich. Onze gedomesticeerde moderne hond die van hen afstamt, kan dit niet meer !
Back to nature premium kruidenmix helpt uw hond in die behoefte te voorzien met 33 soorten kruiden en groente: anijs, brandnetel, caroteenpoeder, erwt, kalmoes, fenegriek, goudsbloem, alfalfa, kamille, vrouwenmantel, knoflook, guldenroede, kervel, rijst, grote klis, lijnzaad, heermoes, paprika, duizendblad, rozenbottel, rozemarijn, chlorella, st-janskruid, tijm, longkruid, vlierbes, spirulina, driekleurig viooltje, biergist, wortelstukjes, kurkuma, kokos, johannesbrood, peterselie en zeewier.
Voor een optimale, natuurlijke balans bij de spijsvertering en stofwisseling in het lichaam van uw hond. Draagt bij aan een top fitte gezonde hond!


Vanaf 8,95 (450 gr).Hondenluchtverbeterende  kruiden 500 gram

Hondenluchtverbeterende kruiden    500 gram
Tegen hondenlucht

€ 12.08Aantal  Pigmentversterkende kruiden 500 gram

Pigmentversterkende kruiden    500 gram
Voor beter pigment

€ 12.08Aantal