Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


NR. 01 AGRIMONY / AGRIMONIE / AGRMONIA EUPATORIA 20 ml druppels


Artikelcode: BBV01NR. 01  AGRIMONY / AGRIMONIE / AGRMONIA EUPATORIA  20 ml druppels
VOOR DIEREN DIE VERBORGEN LEED HEBBEN DOOR EEN TRAUMA UIT HET VERLEDEN ; AGRIMONIE LAAT DE INNERLIJKE CONFLICTEN OPLOSSEN

TOEDIENING EN DOSERING: 
1e stocktinctuur of voorraadflesje (1/240ste verdunning  alcohol 40% vol.) 2 druppels  toevoegen aan het (bron)water Of rechtstreeks in de mond van het dier (oppassen dat de druppelaar de mond van het dier niet aanraakt), of  op de neus (het dier likt de bachbloesem remedie eraf) of als het niet anders kan door het voer. 

De stockflesjes gebruikt men bij acute situaties.  U kunt maximaal 6 verschillende stockflesjes mengen in 200 ml (bron)water, en dit dient over de dag verdeelt in kleine hoeveelheden opgedronken te worden.

Bij langdurig gebruik kunt u een remedieflesje (2e samenstelling van 50 ml) aanmaken:  vul een 50 ml pipetflesje met (bron)water, niet helemaal vol; voeg hier 2 druppels uit de door u gekozen voorraadflesje(s) aan toe (maximaal 6 remedies)   voeg hier minimaal 15 druppels biologische cognac (40% ) aan toe, dit is absoluut noodzakelijk om de bloesem remedie energie in water te stabiliseren voor langer gebruik maximaal 6 weken.  4x daags 4 druppels in  00 ml (bron)water, verdeeld over de dag op laten drinken.

Eerste hulp remedie:  5 bachbloesems door Dr. Bach zelf samengesteld voor acute stress situaties 4 druppels in (bron)water of rechtstreeks in de mond; enige malen per dag  herhalen.
Eerste hulp spray: 2x sprayen per keer, kan meerdere keren per dag.
€ 8.75

Aantal