Winkelwagen

Bach Bloesem Remedie mens

 | 

Stockflesjes

<< Vorige - Volgende >>


NR. 03 BEECH / BEUK / FAGUS SYLVATICA 20 ml druppels


BIJ MENSEN DIE ALTIJD KLAAR STAAN OM KRITIEK TE UITEN OP EEN ANDER ;

Artikelcode: BBH03NR. 03  BEECH / BEUK / FAGUS SYLVATICA  20 ml druppels
INTOLERANTE PERSONEN NAAR SOCIALE ACHTERGROND, HUIDSKLEUR, (STREEK) TAAL ENZ. ; ZICH NIET IN EEN ANDER IN KUNNEN LEVEN ; ALS JE ZIJN VISIE NIET DEELT WORDT HIJ KWETSEND EN VERNEDEREND ; ZIJ DIE PUNKTUEEL ALLE WETTEN NALEVEN EN DAT OOK VAN ANDEREN EISEN.
TOEDIENING EN DOSERING: 
VOORRAADFLESJE OF STOCK BOTTLES 20 ML  ( MOEDERELIXER IN BIOLOGISCHE COGNAC VAN 40%). 
DIT VOORRAADFLESJE KUN JE GEBRUIKEN IN ACUTE SITUATIES WAARBIJ JE EEN PLOTSELING OPKOMENDE GEMOEDSSTEMMING ERVAART. 
JE DOET 2 DRUPPELS VAN DE DOOR JOUW GEKOZEN BLOESEMREMEDIE UIT EEN VOORRAADFLESJE/STOCKBOTTLE IN EEN GLAS (BRON)WATER EN DIE DRINK JE MET KLEINE SLOKJES LANGZAAM OP ; MET KORTE TUSSENPOZEN AL NAAR GELANG DE BEHOEFTE, OVER DE DAG VERDEELD 4X 1 GLAS (BRON)WATER .  HET IS NIET AAN TE RADEN OM MEER DAN 6 BLOESEMREMEDIES TEGELIJKERTIJD TE GEBUIKEN !      
ALS JE DE EERSTE HULP REMEDIE GEBRUIKT NEEM JE 4 DRUPPELS IN EEN GLAS (BRON)WATER OOK NAAR BEHOEFTE 4X PER DAG EEN GLAS (BRON) WATER.
BIJ LANGDURIG GEBRUIK KUN JE ZELF EEN REMEDIEFLESJE AANMAKEN : VUL EEN 50ML PIPETFLESJE MET (BRON) WATER NIET HELEMAAL VOL, VOEG HIER 2 DRUPPELS UIT DE DOOR JOUW GEKOZEN VOORRAADFLESJE AAN TOE ( MAXIMAAL 6 REMEDIES) EN VOEG OOK MINIMAAL 15 DRUPPELS BIOLOGISCH COGNAC ( 40%) TOE ; DIT IS ABSOLUUT NOODZAKELIJK OM DE BACHBLOESEM REMEDIE ENERGIE IN WATER TE STABILISEREN VOOR LANGER GEBRUIK ; HIERVAN GEDURENDE DE DAG 4X 4 DRUPPELS RECHTSTREEKS IN NEMEN, RAAK MET DE DRUPPELAAR OF PIPET DE MOND OF TONG NIET AAN. EVENTUEEL KUN JE DE 4 DRUPPELS OOK IN EEN GLAS (BRON)WATER INNEMEN.  
BIJ MENSEN DIE ALCOHOL MIJDEN KUN JE 15 DRUPPELS BIOLOGISCHE APPELAZIJN GEBRUIKEN TER STABILISATIE.
€ 8.75

Aantal